Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Effects of temperature and pH on the structure of a protease from Lactobacillus brevis R4 isolated from Harbin dry sausage and molecular docking of the protease to the meat proteins
 
 
Titel: Effects of temperature and pH on the structure of a protease from Lactobacillus brevis R4 isolated from Harbin dry sausage and molecular docking of the protease to the meat proteins
Auteur: Sun, Fangda
Wang, Huiping
Liu, Qian
Kong, Baohua
Chen, Qian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland