Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 122 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Quality evolution of raw meat under hyperbaric storage – Fatty acids, volatile organic compounds and lipid oxidation profiles
 
 
Titel: Quality evolution of raw meat under hyperbaric storage – Fatty acids, volatile organic compounds and lipid oxidation profiles
Auteur: Santos, Mauro D.
Matos, Gabriela
Casal, Susana
Delgadillo, Ivonne
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 122 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland