Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Distinctive chemical and aromatic composition of red wines produced by Saccharomyces cerevisiae co-fermentation with indigenous and commercial non-Saccharomyces strains
 
 
Titel: Distinctive chemical and aromatic composition of red wines produced by Saccharomyces cerevisiae co-fermentation with indigenous and commercial non-Saccharomyces strains
Auteur: Zhang, Boqin
Ivanova-Petropulos, Violeta
Duan, Changqing
Yan, Guoliang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland