Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Insight into rice (Oryza sativa L.) cooking: Phenolic composition, inhibition of α-amylase and α-glucosidase, and starch physicochemical and functional properties
 
 
Titel: Insight into rice (Oryza sativa L.) cooking: Phenolic composition, inhibition of α-amylase and α-glucosidase, and starch physicochemical and functional properties
Auteur: Aalim, Halah
Luo, Zisheng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland