Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effects of soy protein and its hydrolysate on the degradation of anthocyanins in mulberry extract
 
 
Titel: Inhibitory effects of soy protein and its hydrolysate on the degradation of anthocyanins in mulberry extract
Auteur: Jiang, Yuting
Yin, Zhucheng
Wu, Yaru
Qie, Xuejiao
Chen, Yao
Zeng, Maomao
Wang, Zhaojun
Chen, Jie
He, Zhiyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland