Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Development of a chitosan-propolis extract edible coating formulation based on physico-chemical attributes of hens’ eggs: Optimization and characteristics edible coating of egg using chitosan and propolis
 
 
Titel: Development of a chitosan-propolis extract edible coating formulation based on physico-chemical attributes of hens’ eggs: Optimization and characteristics edible coating of egg using chitosan and propolis
Auteur: Ezazi, Asma
Javadi, Afshin
Jafarizadeh-Malmiri, Hoda
Mirzaei, Hamid
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland