Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of clarified goat butter added with turmeric (Curcuma longa L.) increase oleic fatty acid and lipid peroxidation in the liver of adolescent rats
 
 
Titel: Consumption of clarified goat butter added with turmeric (Curcuma longa L.) increase oleic fatty acid and lipid peroxidation in the liver of adolescent rats
Auteur: Carolina dos Santos Costa, Ana
Pereira, Diego Elias
de Cássia de Araújo Bidô, Rita
Freire de Carvalho, Carla Viviane
Milhomens Ferreira Melo, Paloma Cristina
de Castro Querino Dias, Celina
Golzio dos Santos, Sócrates
Fernandes de Souza Araújo, Daline
Bernardo Guerra, Gerlane Coelho
Rufino de Freitas, Juliano Carlo
Estevez Pintado, Maria Manuela
Viera, Vanessa Bordin
Barbosa Soares, Juliana Késsia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland