Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition and sensory properties of fermented citrus juice using probiotic lactic acid bacteria
 
 
Titel: Chemical composition and sensory properties of fermented citrus juice using probiotic lactic acid bacteria
Auteur: Yuasa, Masahiro
Shimada, Ami
Matsuzaki, Ayumi
Eguchi, Ayaka
Tominaga, Mihoko
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 39 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland