Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Feijoa (Acca sellowiana) peel flours: A source of dietary fibers and bioactive compounds
 
 
Titel: Feijoa (Acca sellowiana) peel flours: A source of dietary fibers and bioactive compounds
Auteur: Almeida, JĂșlia dos Santos Opuski de
Dias, Carolinne O.
Arriola, Nathalia D.A.
de Freitas, Bheatriz S.M.
de Francisco, Alicia
Petkowicz, Carmen L.O.
Araujo, Leonardo
Guerra, Miguel P.
Nodari, Rubens O.
Amboni, Renata D.M.C.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 38 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland