Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Microbial succession and the changes of flavor and aroma in Chouguiyu, a traditional Chinese fermented fish
 
 
Titel: Microbial succession and the changes of flavor and aroma in Chouguiyu, a traditional Chinese fermented fish
Auteur: Yang, Zhaoxia
Liu, Sasa
Lv, Jing
Sun, Zeping
Xu, Wenhuan
Ji, Chaofan
Liang, Huipeng
Li, Shengjie
Yu, Chenxu
Lin, Xinping
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland