Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Improving bread aroma using low-temperature sourdough fermentation
 
 
Titel: Improving bread aroma using low-temperature sourdough fermentation
Auteur: Xu, Dan
Zhang, Huang
Xi, Jinzhong
Jin, Yamei
Chen, Yisheng
Guo, Lunan
Jin, Zhengyu
Xu, Xueming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 37 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland