Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and bio-functional properties of walnut proteins as affected by trypsin-mediated hydrolysis
 
 
Titel: Physicochemical and bio-functional properties of walnut proteins as affected by trypsin-mediated hydrolysis
Auteur: Moghadam, Maryam
Salami, Maryam
Mohammadian, Mehdi
Emam-Djomeh, Zahra
Jahanbani, Raheleh
Moosavi-Movahedi, Ali Akbar
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland