Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition, sensory qualities, and pharmacological properties of primary leaf hawk tea as affected using different processing methods
 
 
Titel: Chemical composition, sensory qualities, and pharmacological properties of primary leaf hawk tea as affected using different processing methods
Auteur: Liu, Yan
Luo, Yakun
Zhang, Lei
Luo, Liyong
Xu, Ting
Wang, Jie
Ma, Mengjun
Zeng, Liang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland