Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Texture of surimi-canned corn mixed gels with conventional water bath cooking and ohmic heating
 
 
Titel: Texture of surimi-canned corn mixed gels with conventional water bath cooking and ohmic heating
Auteur: Jung, Hwabin
Moon, Ji Hoon
Park, Jae W.
Yoon, Won Byong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland