Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Different drying methods effect on quality attributes of restructured rose powder-yam snack chips
 
 
Titel: Different drying methods effect on quality attributes of restructured rose powder-yam snack chips
Auteur: Hnin, Kay Khaing
Zhang, Min
Wang, Bin
Devahastin, Sakamon
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland