Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Development of a third-generation snack with type 4 resistant sorghum starch: Physicochemical and sensorial properties
 
 
Titel: Development of a third-generation snack with type 4 resistant sorghum starch: Physicochemical and sensorial properties
Auteur: Escobar-Puentes, Alberto
Rincón, Susana
García-Gurrola, Adriana
Zepeda, Alejandro
Calvo-López, Amira Daniela
Martínez-Bustos, Fernando
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland