Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Quality improvement of jaggery, a traditional sweetener, using bagasse activated carbon
 
 
Titel: Quality improvement of jaggery, a traditional sweetener, using bagasse activated carbon
Auteur: Solís-Fuentes, Julio Alberto
Hernández-Ceja, Yessica
Hernández-Medel, María del Rosario
García-Gómez, Rolando S.
Bernal-González, Marisela
Mendoza-Pérez, Samuel
Durán-Domínguez-de-Bazúa, María del Carmen
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland