Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Microorganisms control and quality improvement of stewed pork with carrots using ZnO nanoparticels combined with radio frequency pasteurization
 
 
Titel: Microorganisms control and quality improvement of stewed pork with carrots using ZnO nanoparticels combined with radio frequency pasteurization
Auteur: Xu, Jicheng
Zhang, Min
Cao, Ping
Adhikari, Benu
Yang, Chaohui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland