Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Full title- In vitro digestibility, amino acid profile and antioxidant activity of cooked Bambara groundnut grain
 
 
Titel: Full title- In vitro digestibility, amino acid profile and antioxidant activity of cooked Bambara groundnut grain
Auteur: Oyeyinka, Adewumi Toyin
Pillay, Kirthee
Siwela, Muthulisi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 31 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland