Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Whey protein isolate-guar gum stabilized cumin seed oil nanoemulsion
 
 
Titel: Whey protein isolate-guar gum stabilized cumin seed oil nanoemulsion
Auteur: Farshi, Parastou
Tabibiazar, Mahnaz
Ghorbani, Marjan
Mohammadifar, Mohammadamin
Amirkhiz, Maryam Bannazadeh
Hamishehkar, Hamed
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. C pagina's 49-56
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland