Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Self-association of casein studied using enzymatic cross-linking at different temperatures
 
 
Titel: Self-association of casein studied using enzymatic cross-linking at different temperatures
Auteur: Raak, Norbert
Brehm, Lena
Abbate, Raffaele Andrea
Henle, Thomas
Lederer, Albena
Rohm, Harald
Jaros, Doris
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. C pagina's 89-98
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland