Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of short microwave heating time on physicochemical and functional properties of Bambara groundnut starch
 
 
Titel: Effect of short microwave heating time on physicochemical and functional properties of Bambara groundnut starch
Auteur: Oyeyinka, Samson A.
Umaru, Esther
Olatunde, Sogo J.
Joseph, John K.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 28 (2019) nr. C pagina's 36-41
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland