Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Efficient coffee beans mucilage layer removal using lactic acid fermentation in a stirred-tank bioreactor: Kinetic, metabolic and sensorial studies
 
 
Titel: Efficient coffee beans mucilage layer removal using lactic acid fermentation in a stirred-tank bioreactor: Kinetic, metabolic and sensorial studies
Auteur: de Carvalho Neto, Dão P.
de Melo Pereira, Gilberto V.
Finco, Ana M.O.
Letti, Luiz A.J.
da Silva, Bruno J.G.
Vandenberghe, Luciana P.S.
Soccol, Carlos R.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 26 (2018) nr. C pagina's 80-87
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland