Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: Powder characterization and incorporation in cakes
 
 
Titel: Wet agglomeration by high shear of binary mixtures of curcumin-loaded lyophilized liposomes and cornstarch: Powder characterization and incorporation in cakes
Auteur: Ferreira, Letícia S.
Chaves, Matheus A.
Dacanal, Gustavo C.
Pinho, Samantha C.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 25 (2018) nr. C pagina's 74-82
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland