Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pH and NaCl on the physicochemical and interfacial properties of egg white/yolk
 
 
Titel: Effects of pH and NaCl on the physicochemical and interfacial properties of egg white/yolk
Auteur: Li, Junhua
Wang, Chenying
Li, Xin
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Yu, Xiaobing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 23 (2018) nr. C pagina's 115-120
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland