Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Rice noodle enriched with okara: Cooking property, texture, and in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Rice noodle enriched with okara: Cooking property, texture, and in vitro starch digestibility
Auteur: Kang, Min Je
Bae, In Young
Lee, Hyeon Gyu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 22 (2018) nr. C pagina's 178-183
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland