Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Kinetic study on the effects of sugar addition on the thermal degradation of phycocyanin from Spirulina sp.
 
 
Titel: Kinetic study on the effects of sugar addition on the thermal degradation of phycocyanin from Spirulina sp.
Auteur: Hadiyanto,
Christwardana, Marcelinus
Sutanto, Heri
Suzery, Meiny
Amelia, Devita
Aritonang, Ruth Febrina
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 22 (2018) nr. C pagina's 85-90
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland