Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation on the peptide content, phenolics and antioxidant activity of defatted wheat germ
 
 
Titel: Effect of fermentation on the peptide content, phenolics and antioxidant activity of defatted wheat germ
Auteur: Liu, Fengru
Chen, Zhengxing
Shao, Juanjuan
Wang, Chunxian
Zhan, Chen
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 20 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland