Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Physical and rheological properties of fish gelatin gel as influenced by κ-carrageenan
 
 
Titel: Physical and rheological properties of fish gelatin gel as influenced by κ-carrageenan
Auteur: Sinthusamran, Sittichoke
Benjakul, Soottawat
Swedlund, Peter J.
Hemar, Yacine
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 20 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland