Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical, antioxidant, and antimicrobial properties of chitooligosaccharides produced using three different enzyme treatments
 
 
Titel: Physicochemical, antioxidant, and antimicrobial properties of chitooligosaccharides produced using three different enzyme treatments
Auteur: Laokuldilok, Thunnop
Potivas, Thipwimon
Kanha, Nattapong
Surawang, Suthat
Seesuriyachan, Phisit
Wangtueai, Sutee
Phimolsiripol, Yuthana
Regenstein, Joe M.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 18 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland