Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of biopreservatives on microbial, physico-chemical and sensory properties of Cheddar cheese
 
 
Titel: Effect of biopreservatives on microbial, physico-chemical and sensory properties of Cheddar cheese
Auteur: Ulpathakumbura, C.P.
Ranadheera, C. Senaka
Senavirathne, N.D.
Jayawardene, L.P.I.N.P.
Prasanna, P.H.P.
Vidanarachchi, Janak K.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 13 (2016) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland