Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Alteration of antioxidative properties of longan flower-honey after high pressure, ultra-sonic and thermal processing
 
 
Titel: Alteration of antioxidative properties of longan flower-honey after high pressure, ultra-sonic and thermal processing
Auteur: Chaikham, Pittaya
Prangthip, Pattaneeya
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 10 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland