Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical evaluation of fenugreek gum and extrusion modified fenugreek gum and effects on starch degradation in bread
 
 
Titel: Physicochemical evaluation of fenugreek gum and extrusion modified fenugreek gum and effects on starch degradation in bread
Auteur: Roberts, K.T.
Cui, S.W.
Wu, Y.
Williams, S.A.
Wang, C.
Graham, T.
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 4 (2014) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland