Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking and market classes on nutritional and antioxidant properties of dry bean flours and soluble dietary fiber-rich fractions
 
 
Titel: Effects of cooking and market classes on nutritional and antioxidant properties of dry bean flours and soluble dietary fiber-rich fractions
Auteur: Magallanes López, Ana M.
Campanella, Osvaldo H.
Simsek, Senay
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 32 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland