Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Bioingredient produced with fermentation of corn bran and “Cerrado” cashew byproduct using Rhizopus oligosporus and forced-air oven drying: Mathematical modeling and evaluation of quality parameters
 
 
Titel: Bioingredient produced with fermentation of corn bran and “Cerrado” cashew byproduct using Rhizopus oligosporus and forced-air oven drying: Mathematical modeling and evaluation of quality parameters
Auteur: Sousa, Tainara Leal de
Sousa, Kelly Aparecida de
Santos, Daiane Costa dos
Almeida, Adrielle Borges de
Rezende, Thaísa Alves Matos de
Santana, Railany Vieira
Resende, Osvaldo
Egea, Mariana Buranelo
Verschenen in: Bioactive carbohydrates and dietary fibre
Paginering: Jaargang 26 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland