Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Rheological aspects of dysphagia-oriented food products: A mini review
 
 
Titel: Rheological aspects of dysphagia-oriented food products: A mini review
Auteur: Zargaraan, Azizollaah
Rastmanesh, Reza
Fadavi, Ghasem
Zayeri, Farid
Mohammadifar, Mohammad Amin
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 2 (2013) nr. 3-4 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Beijing Academy of Food Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland