Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in physicochemical property, biogenic amines content and microbial diversity during the fermentation of Sanchuan ham
 
 
Titel: Dynamic changes in physicochemical property, biogenic amines content and microbial diversity during the fermentation of Sanchuan ham
Auteur: Chen, Zhongai
Chen, Hong
Du, Huan
Chen, Cong
Lu, Kaixiang
Xue, Qiaoli
Hu, Yongjin
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 506-516
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland