Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different drying methods on the taste and volatile compounds, sensory characteristics of Takifugu obscurus
 
 
Titel: Effect of different drying methods on the taste and volatile compounds, sensory characteristics of Takifugu obscurus
Auteur: Li, Youyou
Jiang, Shui
Zhu, Yiwen
Shi, Wenzheng
Zhang, Yin
Liu, Yuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 223-232
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland