Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the degree of oral processing on the properties of saliva-participating emulsions: using stewed pork with brown sauce as the model
 
 
Titel: Effects of the degree of oral processing on the properties of saliva-participating emulsions: using stewed pork with brown sauce as the model
Auteur: Zhang, Mingcheng
Zhao, Xiaocao
Liu, Dengyong
Wang, Guan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 275-282
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland