Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of post-mortem aging process on characteristic water-soluble taste-active precursors in yellow-feathered broilers
 
 
Titel: Effects of post-mortem aging process on characteristic water-soluble taste-active precursors in yellow-feathered broilers
Auteur: Xu, Na
Zeng, Xianming
Li, Lingyun
Zhang, Xinyue
Wang, Peng
Han, Minyi
Xu, Xinglian
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 12 () nr. 1 pagina's 242-253
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland