Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Characteristic and effect analysis of protein and peptide in Cantonese cured meat processing
 
 
Titel: Characteristic and effect analysis of protein and peptide in Cantonese cured meat processing
Auteur: Qu, Zhi
Feng, Chunqian
Li, Ruiling
Liu, Nan
Zheng, Shanqing
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 5 pagina's 1392-1401
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland