Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Charactering the spoilage mechanism of “three sticks” of Jinhua ham
 
 
Titel: Charactering the spoilage mechanism of “three sticks” of Jinhua ham
Auteur: Zhou, Changyu
Zhan, Guang
Pan, Daodong
Zhou, Guanghong
Wang, Ying
He, Jun
Cao, Jinxuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 5 pagina's 1322-1330
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland