Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of thyme (Thymus vulgaris L.) addition on the volatile compounds of mutton broth during boiling
 
 
Titel: Effects of thyme (Thymus vulgaris L.) addition on the volatile compounds of mutton broth during boiling
Auteur: Qi, Shasha
Zhan, Ping
Tian, Honglei
Wang, Peng
Ma, Xueping
Li, Kaixuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 2 pagina's 305-315
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland