Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different processing methods on the lipid composition of hazelnut oil: A lipidomics analysis
 
 
Titel: Effects of different processing methods on the lipid composition of hazelnut oil: A lipidomics analysis
Auteur: Sun, Jiayang
Feng, Xiaonuo
Lyu, Chunmao
Zhou, Shuang
Liu, Zixuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 11 () nr. 2 pagina's 427-435
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland