Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Predominant yeasts in Chinese Dong fermented pork (Nanx Wudl) and their aroma-producing properties in fermented sausage condition
 
 
Titel: Predominant yeasts in Chinese Dong fermented pork (Nanx Wudl) and their aroma-producing properties in fermented sausage condition
Auteur: Mi, Ruifang
Chen, Xi
Xiong, Suyue
Qi, Biao
Li, Jiapeng
Qiao, Xiaoling
Chen, Wenhua
Qu, Chao
Wang, Shouwei
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 231-240
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland