Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction in Chinese household-prepared stewed pork balls with brown sauce: potentially risky and volatile products
 
 
Titel: Maillard reaction in Chinese household-prepared stewed pork balls with brown sauce: potentially risky and volatile products
Auteur: Li, He
Tang, Xiangyi
Wu, Chunjian
Yu, Shujuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 221-230
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland