Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of xanthan gum on the quality of low sodium salted beef and property of myofibril proteins
 
 
Titel: Effect of xanthan gum on the quality of low sodium salted beef and property of myofibril proteins
Auteur: Zhao, Zirui
Wang, Shujie
Li, Dayu
Zhou, Yajun
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 1 pagina's 112-118
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co. Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland