Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of proteolytic starter culture isolated from Chinese Dong fermented pork (Nanx Wudl) on microbiological, biochemical and organoleptic attributes in dry fermented sausages
 
 
Titel: Effect of proteolytic starter culture isolated from Chinese Dong fermented pork (Nanx Wudl) on microbiological, biochemical and organoleptic attributes in dry fermented sausages
Auteur: Chen, Xi
Mi, Ruifang
Qi, Biao
Xiong, Suyue
Li, Jiapeng
Qu, Chao
Qiao, Xiaoling
Chen, Wenhua
Wang, Shouwei
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 1 pagina's 13-22
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co. Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland