Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of spoilage bacterial communities in chilled duck meat treated by kojic acid
 
 
Titel: Characterization of spoilage bacterial communities in chilled duck meat treated by kojic acid
Auteur: Hou, Wenfu
Yue, Qiqi
Liu, Wen
Wu, Ji
Yi, Yang
Wang, Hongxun
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 1 pagina's 72-77
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co. Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland