Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and thermal properties of dough and textural and microstructural characteristics of bread with pulque as leavening agent
 
 
Titel: Rheological and thermal properties of dough and textural and microstructural characteristics of bread with pulque as leavening agent
Auteur: Vernon-Carter, E.J.
Garcia-Diaz, S.
Reyes, I.
Carrillo-Navas, H.
Alvarez-Ramirez, J.
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 9 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland